Lidmaatschappen

Gym Minang heeft een aantal verschillende lidmaatschappen. Op het gebied van Fitness hebben wij 1 lidmaatschap waar je 7 dagen per week gedurende 4 weken onbeperkt kunt fitnessen. Wil je groepslessen volgen van een vechtsport, dan kun je kiezen uit 3 varianten, afhankelijk van hoevaak jij wilt gaan sporten. De 3 groeps varianten BASIC, PREMIUM en ONBEPERKT zijn na aanschaf 4 weken geldig. Wil je alle vechtsporten en Fitness zo vaak willen doen als jij wilt? Kies dan voor

“ONBEPERKT”.

Prijzen personal training

 

Naast Fitness en groepslessen kun je ook een personal trainer inschakelen die 1 op 1 met jou gaat werken aan jouw doelen. Op het gebied van Personal Training kun je kiezen uit diverse varianten. Wil je samen met (een) collega (‘s) een privé trainingen volgen op een tijdstip/moment wat jullie beter uitkomt, vraag dan naar Small Group (max 4 pers.) training. Bedrijfstraining wordt ook door ons gedaan. Neem hiervoor contact op met 1 van onze trainers en laat je voorlichten wat de mogelijkheden zijn. Bedrijfstrainingen kunnen in de Gym of op locatie worden verzorgd.

Waarom onze leden kiezen voor Gym Minang

“Top Gym”

Goede relaxte sfeer,
Goede begeleiding en lekkere pittige trainingen.

Marco

“Fijne sportschool voor kickboxen”

Ik was op zoek naar een goede gym om als vrouw te kunnen boksen en Gym Minang is wat mij betreft perfect. Goede begeleiding en voor elk niveau.

Simone

“Vechtsport voor alle niveaus”

Gym minang een leuke gym waar je zowel als beginner als ervaren sporter terecht kan. De sfeer die in Gym Minang hangt is fijn. Iedereen groet elkaar en wilt elkaar helpen naar een hoger niveau.

Sjoerd

Schrijf je hier in bij Gym Minang

Leuk dat je lid wilt worden van Gym Minang ‘ONE BIG FAMILY’. Via onderstaand formulier kun je jezelf bij Gym Minang inschrijven. Met onderstaande gegevens wordt het contract voor jouw opgesteld. Wij zorgen dat deze voor je klaar ligt bij de balie wanneer je bij ons komt sporten. Wil je een Personal Training boeken, neem dan contact met ons op.

Type Lidmaatschap