Prijzen personal training

 

Naast Fitness en groepslessen kun je ook een personal trainer inschakelen die 1 op 1 met jou gaat werken aan de met jouw gestelde doelen. Op het gebied van Personal Training kun je kiezen uit diverse varianten. Wil je samen met (een) collega (‘s) een privé training volgen op een tijdstip/moment wat jullie beter uitkomt, vraag dan naar onze Small Group Training (max. 4 personen). Bedrijfstrainingen worden ook door ons verzorgd. Neem hiervoor contact op met 1 van onze trainers en laat je voorlichten wat de mogelijkheden zijn. Bedrijfstrainingen kunnen bij Gym Minang of op locatie worden verzorgd.

Lidmaatschappen

Gym Minang heeft een aantal verschillende lidmaatschappen. Op het gebied van Fitness hebben wij 1 lidmaatschap waarbij je 7 dagen per week gedurende 4 weken onbeperkt kunt fitnessen. Wil je lessen volgen van een vechtsport of andere groepsles, dan kun je kiezen uit de 3 varianten,  BASIC, PREMIUM en ONBEPERKT. Deze zijn na aanschaf 4 weken geldig. Wil je alle vechtsporten en Fitness zo vaak volgen als je wilt? Kies dan voor

“ONBEPERKT”.

Waarom onze leden kiezen voor Gym Minang

“Top Gym”

Goede relaxte sfeer,
Goede begeleiding en lekkere pittige trainingen.

Marco

“Fijne sportschool voor kickboxen”

Ik was op zoek naar een goede gym om als vrouw te kunnen boksen en Gym Minang is wat mij betreft perfect. Goede begeleiding en voor elk niveau.

Simone

“Vechtsport voor alle niveaus”

Gym minang een leuke gym waar je zowel als beginner als ervaren sporter terecht kan. De sfeer die in Gym Minang hangt is fijn. Iedereen groet elkaar en wilt elkaar helpen naar een hoger niveau.

Sjoerd

Schrijf je hier in bij Gym Minang

Leuk dat je lid wilt worden van Gym Minang ‘ONE BIG FAMILY’. Via onderstaand formulier kun je jezelf bij Gym Minang inschrijven. Met onderstaande gegevens wordt het contract voor jouw opgesteld. Wij zorgen dat deze voor je klaar ligt bij de balie wanneer je bij ons komt sporten. Wil je een Personal Training boeken, neem dan contact met ons op.

Type Lidmaatschap