Prijzen personal training

 

Bij Gym Minang wordt personal training aangeboden als een op maat gemaakte benadering van fitness en vechtsporttraining. Zie hier onder een gedetailleerde toelichting op de personal training die wij als sportschool aanbieden:

Personal Training op Maat:

Personal training bij Gym Minang is ontworpen om aan de unieke behoeften en doelen van individuele leden te voldoen. Of je nu geïnteresseerd bent in vechtsporten, algemene fitheid, gewichtsverlies, krachttoename, of een specifieke trainingsdoelstelling hebt, de ervaren personal trainers van de sportschool zullen een op maat gemaakt trainingsprogramma voor jou ontwikkelen.

Individuele Aandacht:

Het meest opvallende kenmerk van personal training bij Gym Minang is de onverdeelde aandacht die je krijgt van je toegewezen trainer. In één-op-één-sessies kan de trainer je voortdurend begeleiden, corrigeren en motiveren om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken toepast en je volledige potentieel bereikt.

Doelgerichte Training:

De personal trainers van Gym Minang hebben uitgebreide kennis van verschillende vechtsportdisciplines en fitnessmethoden. Ze werken nauw met jou samen om je doelen vast te stellen en vervolgens een gestructureerd trainingsplan te ontwikkelen om deze doelen te bereiken. Dit omvat het monitoren van je voortgang en het aanpassen van het programma indien nodig.

Flexibiliteit en Tijdsbesparing:

Personal training biedt flexibele schema’s, wat betekent dat je trainingssessies kunt plannen op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen. Dit bespaart je tijd en maakt het gemakkelijker om consistent te trainen, zelfs als je een druk leven hebt.

Motivatie en Ondersteuning:

Je personal trainer fungeert niet alleen als een coach, maar ook als een motivator en bron van ondersteuning. Ze zullen je aanmoedigen om je grenzen te verleggen en je aanmoedigen op momenten dat je het moeilijk hebt.

Resultaten Gericht:

Personal training bij Gym Minang is resultaatgericht. Of je nu traint voor wedstrijden, fysieke transformatie, of verbetering van je vechttechnieken, het doel is om meetbare resultaten te bereiken en je te helpen je persoonlijke fitnessdoelen te overtreffen.

Kortom, personal training bij Gym Minang biedt een op maat gemaakte, individuele benadering van fitness en vechtsporten, waarbij de focus ligt op het bereiken van jouw specifieke doelen en het maximaliseren van je potentieel. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die een persoonlijke en effectieve trainingservaring wil.

Lidmaatschappen

Gym Minang heeft een aantal verschillende lidmaatschappen. Op het gebied van Fitness hebben wij 1 lidmaatschap waarbij je 7 dagen per week gedurende 4 weken onbeperkt kunt fitnessen. Wil je lessen volgen van een vechtsport of andere groepsles, dan kun je kiezen uit de 3 varianten,  BASIC, PREMIUM en ONBEPERKT. Deze zijn na aanschaf 4 weken geldig. Wil je alle vechtsporten en Fitness zo vaak volgen als je wilt? Kies dan voor

“ONBEPERKT”.

Waarom onze leden kiezen voor Gym Minang

“Top Gym”

Goede relaxte sfeer,
Goede begeleiding en lekkere pittige trainingen.

Marco

“Fijne sportschool voor kickboxen”

Ik was op zoek naar een goede gym om als vrouw te kunnen boksen en Gym Minang is wat mij betreft perfect. Goede begeleiding en voor elk niveau.

Simone

“Vechtsport voor alle niveaus”

Gym minang een leuke gym waar je zowel als beginner als ervaren sporter terecht kan. De sfeer die in Gym Minang hangt is fijn. Iedereen groet elkaar en wilt elkaar helpen naar een hoger niveau.

Sjoerd

Schrijf je hier in bij Gym Minang

Leuk dat je lid wilt worden van Gym Minang ‘ONE BIG FAMILY’. Via onderstaand formulier kun je jezelf bij Gym Minang inschrijven. Met onderstaande gegevens wordt het contract voor jouw opgesteld. Wij zorgen dat deze voor je klaar ligt bij de balie wanneer je bij ons komt sporten. Wil je een Personal Training boeken, neem dan contact met ons op.

Type Lidmaatschap