Lidmaatschappen

Gym Minang heeft een aantal verschillende lidmaatschappen. Op het gebied van fitness hebben wij 1 lidmaatschap waar je 7 dagen per week onbeperkt kunt fitnessen. Wil je daarnaast groepslessen van een vechtsport willen volgen, dan kun je kiezen uit 3 varianten, afhankelijk van hoevaak jij wilt gaan sporten. Alle 3 varianten BASIC, PREMIUM en ONBEPERKT zijn na aanschaf 4 weken geldig. Wil je alle sporten en fitness zo vaak willen doen als jij wilt? Kies dan voor

“ONBEPERKT”.

Prijzen personal training

Naast individueel sporten en groepslessen kun je ook een personal trainer inschakelen die 1 op 1 met jou gaat werken aan jouw doelen. Op het gebied van personal training kun je kiezen uit twee varianten. Wil je daarnaast samen met collega’s privé trainingen volgen, op een moment wat jullie uitkomt? Gym Minang geeft ook bedrijfstrainingen

Waarom onze leden kiezen voor Gym Minang

“Top gym”

Goede relaxte sfeer,
Giede begeleiding en lekkere pittige trainingen.

Marco

“Fijne sportschool voor kickboxen”

Ik was op zoek naar een goede gym om als vrouw te kunnen boksen en Gym Minang is wat mij betreft perfect. Goede begeleiding en voor elk niveau.

Simone

“Vechtsport voor alle niveaus”

Gym minang een leuke gym waar je zowel als beginner als ervaren sporter terecht kan. De sfeer die hangt in gym minang is fijn. Iedereen groet elkaar en wilt elkaar helpen naar een hoger niveau.

Sjoerd

Schrijf je hier in bij Gym Minang

Leuk dat je lid wilt worden van onze familie! Via onderstaand formulier kun je jezelf bij Gym Minang inschrijven. Met onderstaande gegevens wordt het contract opgesteld. Wij zorgen dat deze voor je klaarligt bij de balie wanneer je bij ons komt sporten. Wil je een Personal Training boeken, neem dan contact met ons op.

Type Lidmaatschap