Personal training | Vechtsporten | Bootcamp | Bedrijfstraining | & Meer

LESSEN

Bokszaktraining

Personal training

Kickboksen

One Silat

Bedrijfstraining

Bootcamp

Kickboksen Wedstrijdgroep

BoxChallenge

Boksen

 PTZ Training

Bokszaktraining

Bokszak trainingen zijn groepstrainingen waar de bokszak het middelpunt is van combinaties met conditie-, trap- en stootoefeningen. De bokszak trainingen gaan veel verder dan alleen stoten, schoppen en conditietraining het is uitermate geschikt om je techniek, je snelheid, je kracht en je voetenwerk te verbeteren. Deze workouts zijn zeer intensief en voor personen die nog niet bekend zijn met dit soort trainingen adviseren wij dan ook eerst een paar lessen te volgen in de technieklessen waar de basistechnieken worden doorgenomen zodat er tijdens de bokszaktrainingen minder blessures gebeuren. In het rooster kan je zien wanneer en op welk tijdstip er een bokszak- of techniektraining is.

Bokszaktrainingen begint bij Gym Minang vanaf 6 jaar voor de jeugd.

De jeugd wordt verdeeld in 2 groepen: niveau 1 is t/m 10 jaar en niveau 2 tot 14 jaar.

Bootcamp / Hiit

 

Bij Gym Minang worden ook Bootcamp/Hiit lessen gegeven. Deze lessen zijn spierversterkende en conditionele lessen. Wij variëren deze Bootcamp lessen dan ook elke week met verschillende soorten trainingsmethodes.

Bijvoorbeeld: circuittraining (kracht of/en conditie), hardlopen en WOD. WOD staat voor Workout Of the Day en 1 van deze workouts is een AMRAP. AMRAP staat voor As Many Rounds As Possible, simpelweg zoveel mogelijk rondes in een bepaalde tijd halen met een aantal oefeningen bijvoorbeeld: 10 Burpees, 20 Kettlebell swings en 15 Wall balls. Nu zeggen deze benamingen jou misschien helemaal niks, maar daarvoor hebben wij onze eigen Bootcamp trainers die de gehele les de oefeningen goed uitleggen en goed op de uitvoering van de technieken letten bij elke sporter die meedoet aan deze les.

KICKBOKSEN

 

Ben je beginner of een gevorderde sporter en wil je recreatief een vechtsport beoefenen of voor de wedstrijden gaan? Bij Gym Minang is iedereen welkom: jong, oud, man, vrouw of kind die 1 van de niveau’s wil volgen. Wij laten je graag kennismaken met 1 van de prachtige vechtsporten die wij beoefenen. Bij Gym Minang staan we bekend om onze toegankelijkheid en goede sfeer die er bij de leden hangt. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan en houden ons aan de gemaakte afspraken. Bij vechtsporten zoals b.v. kickboksen wordt onderscheid gemaakt met beginners-recreanten en recreanten met een vecht ervaring. Tijdens de lessen voor recreanten- en de beginners is het hoofd OFF LIMIT, tenzij de desbetreffende trainer toestemming heeft gegeven om wel tijdens deze les naar het hoofd te stoten. Bij Gym Minang wordt op een conditionele en technische manier verantwoord les gegeven door professionele trainers. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en vooral als je op zoek bent naar een goede workout, waar ze aan hun conditie en mentale rust kunnen werken naar zelfverzekerdheid.

Kickboksen is een combinatie van inspanning, kracht en concentratie.

KICKBOKSEN WEDSTRIJDGROEP

 

Naast recreatie Kickboksen doet Gym Minang ook mee aan wedstrijden die georganiseerd worden door Ringsporten. Ringsporten is Nederlandse organisatie voor erkende Ringsporten en is een onderdeel van de FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten). In de wedstrijdgroep worden afspraken gemaakt die je verplichten een aantal keer in de week te komen trainen en meegaan in de voorbereidingen van deze groep naar wedstrijden en evenementen. Bij deze groep moet je dan ook de intentie hebben dat je binnen een afgesproken tijd een wedstrijd vecht onder de naam van Gym Minang. In deze lessen wordt op techniek, interval trainingen (binnen en buiten), kracht en op sparring getraind.

One Silat

 

One Silat is een snel groeiende vechtsport in Azië die gepromoot wordt door verschillende landen zoals: Singapore, Indonesie, Brunai en Maleisie. Deze opkomende vechtsport begint zeer populair te worden voor andere landen.

Deze nieuwe organisatie noemt zich ”ONE CHAMPIONSHIP” beter bekend als ONE en is te vergelijken met de huidig gevestigde organisaties zoals: Bellator en de UFC.

 

PTZ – Conditie 

PTZ – Conditie, staat voor P (Pats) T (Trapkussen) en Z (boks Zak) training en is een conditie training die opgebouwd is met eerder genoemde stoot en trap attributen 50 minuten lang verschillende combinaties en oefeningen op hoog tempo gedraaid wordt. Ondanks het hoge tempo wordt er goed opgelet op de coördinatie van voeten, ogen en handen. Conditie spreekt voor zich. 

Al deze factoren blijven belangrijke elementen en zijn voor de vechtsporten van Gym Minang bepalend in het close combat gedeelte. Boksen (slaan en stoten), de directe stoot, de opstoot en de hoek worden gecombineerd met trap technieken. Ook in deze les is kracht evenveel nodig als pure snelheid. 

BoXChallenge

 

BoxChallenge is een variatie tussen Kickboksen en Bootcamp. Deze les is door Gym Minang bedacht omdat er veel mensen zijn die niet kunnen kiezen tussen Kickboksen en Bootcamps of juist een mix van beide willen. In deze les krijg je een uur lang training in Kickboksen gemixt met krachtoefeningen die vaak gegeven worden bij de Bootcamps.

Laat JE eens verrassen door deze nieuwe trainingsmethode!.

BEDRIJFSTRAINING/CLINICS

 

Sporten met je collega’s, team of afdeling. U houdt uw werknemers of uw team fit en u creëert een band met elkaar tijdens het sporten. Ook kan je ervoor kiezen om aan teambuilding te werken of er een mix van te maken in deze trainingen.

Gym Minang verzorgt verschillende bedrijfstrainingen en clinics die in overleg met u besproken worden. De bedrijventraining bestaan uit verschillende onderdelen zoals Kick(boksen), Zelfverdediging, Fitness of Bootcamp die op de Gym, ergens anders of bij u op locatie gedaan kunnen worden. Ook geven wij Kickboks en Zelfverdediging clinics.

Pak de telefoon en bel ons gerust op als u nog vragen heeft. Er zijn al meerdere groepen of scholen u vooraf gegaan.

Bijvoorbeeld: ‘NOVAFIT’ is een bewegingsprogramma van het Novacollege en Sportservice Haarlemmermeer. Deze 2 zijn instellingen waar wij clinics voor hebben verzorgd. Bij basisscholen worden bijvoorbeeld weerbaarheid clinics verzorgd. Zo als u ziet kunnen wij alle kanten op met onze clinics.

Voor meer informatie, vragen of prijzen of over de trainingen zelf, mail dan naar onderstaande e-mail.

Personal Training 

 

* Heb jij moeite met het behalen van jouw persoonlijke doelstelling?

* Vind jij het moeilijk om jezelf te motiveren en heb jij dat extra duwtje in de rug nodig?

* Vind jij het gewoon fijn om 1 op 1 te trainen?

Dan ben je bij Gym Minang aan het juiste adres. Bij Gym Minang kun je onder professionele begeleiding trainen samen met één van onze Personal Trainers. Bij deze trainingen staat persoonlijke aandacht centraal, jouw resultaat is wat telt.

Wil je met meer personen, Personal Trainen? Dat kan. Vraag dan naar “Small group training” 

 

Aanpak & Doelen Personal Training

 

Een of meerdere doelen waar wij met jou naar streven zijn:

  Afvallen
  Sterker worden
  Strakker lichaam
  Technisch verbeteren
  Fit worden of blijven

De trainingen die wij geven om deze doelen te behalen zijn:

  1 op 1 (kick)boks (pads training)
  Krachttraining (Fitness)                                                             Techniektraining 

Doelen stellen

Wij stellen korte en lange termijn doelstellingen. Samen met jouw personal trainer ga je in een intake een duidelijk plan maken hoe je daar gaat komen en hoelang je daar op een gezonde manier over gaat doen.

Voeding

Voeding wordt weleens onderschat, maar zodra jij bepaalde doelen wil bereiken is dit een belangrijk onderdeel. We leren hoe je verstandige keuzes maakt over je voeding en door dat aan te passen en het voor jou te laten werken zul je merken dat er al snel veel veranderd in combinatie met trainen.

Heb jij nog vragen, onduidelijkheden of wil jij het hebben over jouw doelstellingen?

Plan nu een gratis intake in en kom dezelfde week nog langs voor een gesprek.

Boek direct een afspraak bij een trainer

Direct boeken bij 1 van onze Personal Trainers is hieronder mogelijk, klik hiervoor onder de foto en maak een afspraak.

ROY SMITH

Mede-Oprichter | Trainer

JAY SMITH

Mede-Oprichter | Trainer

ANDY RADEMAKER

Mede-Oprichter | Trainer

Lesrooster en Groepstrainingen Gym Minang (01 september 2020)