Personal training | Vechtsporten | Bootcamp | Bedrijfstraining | & Meer

LESSEN

Bokszaktraining

Personal training

Kickboksen

One Silat

Bedrijfstraining

Bootcamp

Kickboksen Wedstrijdgroep

BoxChallenge

Boksen

Bokszaktraining

 

Bokszak trainingen zijn groepstrainingen waar de bokszak gebruikt wordt in combinaties met conditie, trap en stootoefeningen. De bokszak trainingen gaan veel verder dan alleen slaan, schoppen en conditietraining het is uitermate geschikt om je techniek, je snelheid, je kracht en je voetenwerk te verbeteren. Deze workouts zijn zeer intensief. Iemand die nog niet bekend is met vechtsport adviseren wij dan ook eerst een paar lessen te volgen in de technieklessen waar de basistechnieken worden doorgenomen voordat je aan de zaktrainingen deel neemt. In het rooster kan je zien wanneer en op welk tijdstip er een bokszaktraining of techniektraining is.

Bokszaktrainingen begint bij Gym Minang vanaf 6 jaar voor de jeugd.

De jeugd wordt verdeeld in 2 groepen: niveau 1 is t/m 10 jaar en niveau 2 tot 14 jaar.

Bootcamp/Hiit

 

Bij Gym Minang geven wij ook Bootcamp/Hiit lessen. Deze lessen zijn spierversterkende en conditionele lessen. Wij variëren deze Bootcamp lessen dan ook elke week met verschillende soorten trainingsmethodes.

Bijvoorbeeld: circuittraining (kracht of/en conditie), hardlopen en WOD. WOD staat voor Workout Of the Day en 1 van deze workouts is een AMRAP. AMRAP staat voor As Many Rounds As possible, simpelweg zoveel mogelijk rondes in een bepaalde tijd halen met een aantal oefeningen bijvoorbeeld: 10 Burpees, 20 Kettlebell swings en 15 Wall balls. Nu zeggen deze benamingen jou misschien helemaal niks, maar daarvoor hebben wij onze eigen Bootcamp trainers die de gehele les de oefeningen goed uitleggen en goed op de uitvoering van de technieken letten bij elke sporter die meedoet aan deze les.

KICKBOKSEN

 

Ben je beginner of gevorderde en wil je recreatief kickboksen? Bij Gym Minang is iedereen welkom: jong, oud, man, vrouw of kind. Wij laten je graag kennismaken met één van de prachtige vechtsporten die wij beoefenen. Bij Gym Minang staan we bekend om onze toegankelijkheid en goede sfeer die er bij de leden hangt. We gaan respectvol met elkaar om en houden ons aan de gemaakte afspraken. Bij kickboksen wordt onderscheid gemaakt met beginners-recreanten en recreanten met vecht ervaring. Tijdens de recreant-beginnerslessen is het hoofd off limit, tenzij de desbetreffende trainer toestemming heeft gegeven om wel naar het hoofd te stoten. Bij Gym Minang wordt op een conditionele en technische verantwoorde manier lesgegeven door professionele trainers. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en vooral op zoek zijn naar een goede workout waar ze aan hun conditie en mentale rust kunnen werken naar zelfverzekerdheid.

Kickboksen is een combinatie van inspanning, kracht en concentratie.

KICKBOKSEN WEDSTRIJDGROEP

 

Naast recreatie Kickboksen doet Gym Minang ook mee aan wedstrijden die georganiseerd worden door Ringsporten. Ringsporten is een onderdeel van de FOG (Federatie Oosterse Gevechts Kunde) die de ringsporten begeleid. In deze groep heb je de verplichting om een aantal keer in de week te komen trainen en meegaan in de voorbereiding van deze groep naar wedstrijden en evenementen. Bij deze groep moet je ook de intentie hebben om binnen een jaar tijd een wedstrijd te vechten onder de naam Gym Minang. In deze lessen wordt op techniek, interval trainingen (binnen en buiten), kracht en op sparring getraind.

One Silat

 

One Silat is een snel groeiende vechtsport in Azië die gepromoot wordt door verschillende landen zoals: Singapore, Indonesie, Brunai en Maleisie. Deze opkomende vechtsport begint zeer populair te worden voor andere landen.

Deze nieuwe organisatie noemt zich ”ONE CHAMPIONSHIP” beter bekend als ONE en is te vergelijken met de huidig gevestigde organisaties zoals: Bellator en de UFC.

 

Boksen

Boksen, is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen en conditie centraal staan.

Al deze factoren zijn belangrijke elementen die in de vechtsporten van Gym Minang het close combat gedeelte bepalen. Boksen (slaan en stoten), de directe stoot, de opstoot en de hoek worden gecombineerd met het loopwerk van de Silat. Kracht is evenveel nodig als pure snelheid om een tegenstander zowel snel en hard te kunnen raken.

BoXChallenge

 

BoxChallenge is een variatie tussen Kickboksen en Bootcamp. Deze les is door Gym Minang bedacht omdat er veel mensen zijn die niet kunnen kiezen tussen Kickboksen en Bootcamps of juist een mix van beide willen. In deze les krijg je een uur lang training in Kickboksen gemixt met krachtoefeningen die vaak gegeven worden bij de Bootcamps.

Laat JE eens verrassen door deze nieuwe trainingsmethode!.

BEDRIJFSTRAINING/CLINICS

 

Sporten met je collega’s, team of afdeling. U houdt uw werknemers of uw team fit en u creëert een band met elkaar tijdens het sporten. Ook kan je ervoor kiezen om aan teambuilding te werken of er een mix van te maken in deze trainingen.

Gym Minang verzorgt verschillende bedrijfstrainingen en clinics die in overleg met u besproken worden. De bedrijventraining bestaan uit verschillende onderdelen zoals Kick(boksen), Zelfverdediging, Fitness of Bootcamp die op de Gym ergens anders of bij u op locatie gedaan kunnen worden. Ook geven wij Kickboks en Zelfverdediging clinics.

Pak de telefoon en bel ons gerust op als u nog vragen heeft. Er zijn al meerdere groepen of scholen u vooraf gegaan.

Bijvoorbeeld: ‘NOVAFIT’ is een bewegingsprogramma van het Novacollege en Sportsevice Haarlemmermeer zijn instellingen waar wij clinics voor verzorgen hebben. Bij basisscholen worden bijvoorbeeld weerbaarheid clinics verzorgd, zo als u ziet kunnen wij alle kanten op met onze clinics.

Voor meer informatie, vragen of prijzen of over de trainingen zelf, mail dan naar onderstaande e-mail.

Personal Training 

 

* Heb jij moeite met het behalen van jouw persoonlijke doelstelling?

* Vind jij het moeilijk om jezelf te motiveren en heb jij dat extra duwtje in de rug nodig?

* Vind jij het gewoon fijn om 1 op 1 te trainen?

Dan ben je bij Gym Minang aan het juiste adres. Bij Gym Minang kun je onder professionele begeleiding trainen samen met één van onze Personal Trainers. Bij deze trainingen staat persoonlijke aandacht centraal, jouw resultaat is wat telt.

Wil je met meer personen, Personal Trainen? Dat kan. Vraag dan naar “Small group training” 

 

Aanpak & Doelen Personal Training

 

Een of meerdere doelen waar wij met jou naar streven zijn:

  Afvallen
  Sterker worden
  Strakker lichaam
  Technisch verbeteren
  Fit worden of blijven

De trainingen die wij geven om deze doelen te behalen zijn:

  1 op 1 (kick)boks (pads training)
  Krachttraining (fitness)

Doelen stellen

Wij stellen korte en lange termijn doelstellingen. Samen met jouw personal trainer ga je in een intake een duidelijk plan maken hoe je daar gaat komen en hoelang je daar op een gezonde manier over gaat doen.

Voeding

Voeding wordt weleens onderschat, maar zodra jij bepaalde doelen wil bereiken is dit een belangrijk onderdeel. We leren hoe je verstandige keuzes maakt over je voeding en door dat aan te passen en het voor jou te laten werken zul je merken dat er al snel veel veranderd in combinatie met trainen.

Heb jij nog vragen, onduidelijkheden of wil jij het hebben over jouw doelstellingen?

Plan nu een gratis intake in en kom dezelfde week nog langs voor een gesprek.

Boek direct een afspraak bij een trainer

Direct boeken bij 1 van onze Personal Trainers is hieronder mogelijk, klik hiervoor onder de foto en maak een afspraak.

ROY SMITH

Mede-Oprichter | Trainer

JAY SMITH

Mede-Oprichter | Trainer

ANDY RADEMAKER

Mede-Oprichter | Trainer

CHAKRA BREDEWOLD

Trainer

Lesrooster Gym Minang (per 11 januari 2020)

MAANDAG

Tijdstip Les Reserveren
10:00-11:00 Zaal open - Vrije training
11:00-12:00 Techniek - Vrije training - Mixed 18+
18:00-19:00 Bokszaktraining - Jongens/Meisjes Mixed
19:00-20:00 Conditietraining - Pads/Trapkussen/Bokszaktraining (PTZ) Mixed
20:00-21:00 Kickboksen - Recreanten Mixed

DINSDAG

Tijdstip Les Reserveren
09:00-10:00 Zaal open - Vrije training
10:00-11:00 Techniek - Bokszaktraining - Dames/Heren 18+
19:00-20:00 Silat - Beginners/Gevorderden
20:00-21:00 Boksen

Woensdag

Tijdstip Les Reserveren
07:00-08:00 Business - boksen
10:00-11:00 Techniek - Bokszaktraining - Dames/Heren
11:00-12:00 Vrije training - Dames/Heren
17:00-18:00 Kickboksen - Jeugd (6 t/m 10 jaar)
18:00-19:00 Kickboksen - Jongens/Meisjes (11 tot 17 jaar)
19:00-20:00 Conditietraining - Pads/Trapkussen/Bokszaktraining (PTZ)
20:00-21:00 Kickboksen - Recreanten

Donderdag

Tijdstip Les Reserveren
09:00-10:00 Bokszaktraining - Heren
10:00-11:00 Techniek - Vrije training - Dames/Heren
18:30-19:30 Silat - Beginner/Gevorderden
19:00-20:30 Wedstrijdtraining

Vrijdag

Tijdstip Les Reserveren
10:00-11:00 Bokszaktraining - Dames
19:00-20:00 Conditietraining - Pads/Trapkussen/Bokszaktraining (PTZ)
20:00-21:00 Silat - Beginners/gevorderden

Zaterdag

Tijdstip Les Reserveren
09:00-10:00 Conditietraining Heren - Pads/Trapkussen/Bokszaktraining (PTZ)
10:00-11:00 Conditietraining - Dames Pads/Trapkussen/Bokszaktraining (PTZ)

Zondag

Tijdstip Les Reserveren
09:45-10:45 Kickboksen Jeugd - Niveau 1
10:45:00-11:45 Kickboksen Jeugd - Niveau 2
11:30-13:00 Wedstrijdtraining