Personal training | Vechtsporten | Bootcamp | Bedrijfstraining | & Meer

LESSEN

Gym Minang Groeples kickboksen

Bokszaktraining

PTZ Training

Boksen

Personal training

Kickboksen Wedstrijdgroep

Kickboksen

Bootcamp

45 HIITBoxing

Silat

Bedrijfstraining

Bokszaktraining

Bij Gym Minang bieden we boeiende bokszaktrainingen die een geweldige manier zijn om je fysieke en technische vaardigheden te ontwikkelen. Hier is een gedetailleerdere toelichting op onze bokszaktrainingen:

Bokszaktraining bij Gym Minang:

Onze bokszaktrainingen zijn dynamische groepssessies waarbij de bokszak het middelpunt vormt van een breed scala aan oefeningen. Deze sessies combineren conditieverbetering met trap- en stoottechnieken, waardoor ze verder gaan dan alleen maar leren stoten en schoppen. Bokszaktraining is een uitstekende manier om je techniek, snelheid, kracht en voetenwerk te verbeteren.

Intensieve Workouts:

Onze bokszaktrainingen staan bekend om hun intensiteit. Ze bieden een uitdagende en verfrissende trainingservaring voor zowel beginners als gevorderde sporters. De combinatie van stoot- en trapoefeningen met een bokszak zorgt voor een full-body workout die je zowel fysiek als mentaal uitdaagt.

Geschikt voor Alle Niveaus:

Of je nu een doorgewinterde vechtsporter bent of net begint met je fitnessreis, onze bokszaktrainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus. We bieden trainingen en begeleiding op maat, zodat elke deelnemer kan profiteren, ongeacht hun ervaring.

Voorbereiding voor Succes:

Voor degenen die nieuw zijn in bokszaktrainingen of vechtsport in het algemeen, raden we aan om eerst een paar technieklessen te volgen. Hier worden de basistechnieken grondig doorgenomen, waardoor je goed voorbereid bent om blessures te voorkomen en optimaal te profiteren van de bokszaktrainingen.

Jeugd Bokszaktraining:

We hechten veel waarde aan jeugdontwikkeling, daarom bieden we bokszaktraining voor kinderen vanaf 6 jaar. De jeugd wordt opgedeeld in twee leeftijdsgroepen: niveau 1 voor kinderen tot 10 jaar en niveau 2 voor kinderen tot 14 jaar. Dit zorgt voor leeftijd- en niveau-adequate trainingen en geeft kinderen de mogelijkheid om op een veilige en leuke manier de basisprincipes van vechtsporten en fitness te leren.

Bij Gym Minang is onze bokszaktraining niet alleen een fysieke workout, maar ook een kans om je vaardigheden te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en deel uit te maken van een gemeenschap van enthousiaste sporters. Bekijk ons rooster om te zien wanneer bokszaktrainingen en technieklessen beschikbaar zijn, zodat je kunt deelnemen aan de sessies die het beste bij je passen.

Bootcamp / Hiit

 

Bij Gym Minang worden ook Bootcamp/Hiit lessen gegeven. Deze lessen zijn spierversterkende en conditionele lessen. Wij variëren deze Bootcamp lessen dan ook elke week met verschillende soorten trainingsmethodes.

Bijvoorbeeld: circuittraining (kracht of/en conditie), hardlopen en WOD. WOD staat voor Workout Of the Day en 1 van deze workouts is een AMRAP. AMRAP staat voor As Many Rounds As Possible, simpelweg zoveel mogelijk rondes in een bepaalde tijd halen met een aantal oefeningen bijvoorbeeld: 10 Burpees, 20 Kettlebell swings en 15 Wall balls. Nu zeggen deze benamingen jou misschien helemaal niks, maar daarvoor hebben wij onze eigen Bootcamp trainers die de gehele les de oefeningen goed uitleggen en goed op de uitvoering van de technieken letten bij elke sporter die meedoet aan deze les.

KICKBOKSEN

 

Ben je beginner of een gevorderde sporter en wil je recreatief een vechtsport beoefenen of voor de wedstrijden gaan? Bij Gym Minang is iedereen welkom: jong, oud, man, vrouw of kind die 1 van de niveau’s wil volgen. Wij laten je graag kennismaken met 1 van de prachtige vechtsporten die wij beoefenen. Bij Gym Minang staan we bekend om onze toegankelijkheid en goede sfeer die er bij de leden hangt. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan en houden ons aan de gemaakte afspraken. Bij vechtsporten zoals b.v. kickboksen wordt onderscheid gemaakt met beginners-recreanten en recreanten met een vecht ervaring. Tijdens de lessen voor recreanten- en de beginners is het hoofd OFF LIMIT, tenzij de desbetreffende trainer toestemming heeft gegeven om wel tijdens deze les naar het hoofd te stoten. Bij Gym Minang wordt op een conditionele en technische manier verantwoord les gegeven door professionele trainers. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en vooral als je op zoek bent naar een goede workout, waar ze aan hun conditie en mentale rust kunnen werken naar zelfverzekerdheid.

Kickboksen is een combinatie van inspanning, kracht en concentratie.

KICKBOKSEN WEDSTRIJDGROEP

 

Naast recreatie Kickboksen doet Gym Minang ook mee aan wedstrijden die georganiseerd worden door Ringsporten. Ringsporten is Nederlandse organisatie voor erkende Ringsporten en is een onderdeel van de FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten). In de wedstrijdgroep worden afspraken gemaakt die je verplichten een aantal keer in de week te komen trainen en meegaan in de voorbereidingen van deze groep naar wedstrijden en evenementen. Bij deze groep moet je dan ook de intentie hebben dat je binnen een afgesproken tijd een wedstrijd vecht onder de naam van Gym Minang. In deze lessen wordt op techniek, interval trainingen (binnen en buiten), kracht en op sparring getraind.

One Silat

 

One Silat is een snel groeiende vechtsport in Azië die gepromoot wordt door verschillende landen zoals: Singapore, Indonesie, Brunai en Maleisie. Deze opkomende vechtsport begint zeer populair te worden voor andere landen.

Deze nieuwe organisatie noemt zich ”ONE CHAMPIONSHIP” beter bekend als ONE en is te vergelijken met de huidig gevestigde organisaties zoals: Bellator en de UFC.

 

PTZ – Conditie 

PTZ – Conditie, staat voor P (Pads) T (Trapkussen) en Z (boksZak) training en is een conditie training die opgebouwd is met eerder genoemde stoot en trap attributen 60 minuten lang verschillende combinaties en oefeningen op hoog tempo gedraaid wordt. Ondanks het hoge tempo wordt er goed opgelet op de coördinatie van voeten, ogen en handen. Conditie spreekt voor zich. 

Al deze factoren blijven belangrijke elementen en zijn voor de vechtsporten van Gym Minang bepalend in het close combat gedeelte. Boksen (slaan en stoten), de directe stoot, de opstoot en de hoek worden gecombineerd met trap technieken. Ook in deze les is kracht evenveel nodig als pure snelheid. 

45 HIITBoxing

 

Deze les wordt gegeven in onze nieuwe studio en bestaat uit 3 stages: Boksen, HIIT en krachttraining vormen de basis waar deze training op is gebouwd. Dit zijn de methodes die worden gebruikt om fysieke kracht, vermogen en uithoudingsvermogen te vergroten. 45 minuten je verstand op nul en vol gas gaan. Durf jij het aan? 

BEDRIJFSTRAINING/CLINICS

 

Sporten met je collega’s, team of afdeling. U houdt uw werknemers of uw team fit en u creëert een band met elkaar tijdens het sporten. Ook kan je ervoor kiezen om aan teambuilding te werken of er een mix van te maken in deze trainingen.

Gym Minang verzorgt verschillende bedrijfstrainingen en clinics die in overleg met u besproken worden. De bedrijventraining bestaan uit verschillende onderdelen zoals Kick(boksen), Zelfverdediging, Fitness of Bootcamp die op de Gym, ergens anders of bij u op locatie gedaan kunnen worden. Ook geven wij Kickboks en Zelfverdediging clinics.

Pak de telefoon en bel ons gerust op als u nog vragen heeft. Er zijn al meerdere groepen of scholen u vooraf gegaan.

Bijvoorbeeld: ‘NOVAFIT’ is een bewegingsprogramma van het Novacollege en Sportservice Haarlemmermeer. Deze 2 zijn instellingen waar wij clinics voor hebben verzorgd. Bij basisscholen worden bijvoorbeeld weerbaarheid clinics verzorgd. Zo als u ziet kunnen wij alle kanten op met onze clinics.

Voor meer informatie, vragen of prijzen of over de trainingen zelf, mail dan naar onderstaande e-mail.

Personal Training 

 

* Heb jij moeite met het behalen van jouw persoonlijke doelstelling?

* Vind jij het moeilijk om jezelf te motiveren en heb jij dat extra duwtje in de rug nodig?

* Vind jij het gewoon fijn om 1 op 1 te trainen?

Dan ben je bij Gym Minang aan het juiste adres. Bij Gym Minang kun je onder professionele begeleiding trainen samen met één van onze Personal Trainers. Bij deze trainingen staat persoonlijke aandacht centraal, jouw resultaat is wat telt.

Wil je met meer personen, Personal Trainen? Dat kan. Vraag dan naar “Small group training” 

 

Aanpak & Doelen Personal Training

 

Een of meerdere doelen waar wij met jou naar streven zijn:

  Afvallen
  Sterker worden
  Strakker lichaam
  Technisch verbeteren
  Fit worden of blijven

De trainingen die wij geven om deze doelen te behalen zijn:

  1 op 1 (kick)boks (pads training)
  Krachttraining (Fitness)                                                             Techniektraining 

Doelen stellen

Wij stellen korte en lange termijn doelstellingen. Samen met jouw personal trainer ga je in een intake een duidelijk plan maken hoe je daar gaat komen en hoelang je daar op een gezonde manier over gaat doen.

Voeding

Voeding wordt weleens onderschat, maar zodra jij bepaalde doelen wil bereiken is dit een belangrijk onderdeel. We leren hoe je verstandige keuzes maakt over je voeding en door dat aan te passen en het voor jou te laten werken zul je merken dat er al snel veel veranderd in combinatie met trainen.

Heb jij nog vragen, onduidelijkheden of wil jij het hebben over jouw doelstellingen?

Plan nu een gratis intake in en kom dezelfde week nog langs voor een gesprek.

Boek direct een afspraak bij een trainer

Direct boeken bij 1 van onze Personal Trainers is hieronder mogelijk, klik hiervoor onder de foto en maak een afspraak.

ROY SMITH

Mede-Oprichter | Trainer

JAY SMITH

Mede-Oprichter | Trainer

ANDY RADEMAKER

Mede-Oprichter | Trainer

Lesrooster en Groepstrainingen Gym Minang (01 september 2020)