Apparatuur | Sfeerimpressie GYM | PERSOONLIJKE BEGELEIDING | FITNESSDEAL 

FITNESS

ONZE FITNESS ZAAL

De Fitness toestellen voor cardio en krachtapparaten kunnen door leden van Gym Minang voor of na een groepstraining vrij gebruikt worden.

De Fitness is gericht op het verbeteren van de conditie, vetverbranding en krachttraining. Je kan kiezen voor vrij fitnessen of voor fitness met persoonlijke begeleiding (Personal Training). Heb je nog nooit Fitness gedaan probeer dan eerst onze FitDeal.

Uiteraard ben je van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. Je kunt je altijd aanmelden voor een gratis proeftrainen.

Bekijk hieronder onze sfeerimpressie.

FITNESS Bij GYM MINANG

 

  GEvariëerd assortiment apparatuur

  High-End Apparatuur van TechnoGym

  Relaxte sfeer om te trainen

  Persoonlijke Begeleiding (trainers)

  10 verschillende groepslessen (lessen)

    personen d &

Prijzen fitness & FitDEAL

Voor Fitness heeft Gym Minang 1 lidmaatschap. Voor slechts € 19,95 per mnd kan je 7 dagen per week 4 weken lang onbeperkt fitnessen. Voor de personen die eerst kennis wil maken met onze Fitness en onze fitnessbegeleiding hebben wij de FitDeal.

Het doel wat wij willen bereiken met de FitDeal, is dat wij achteraf geen mensen in de Fitness willen hebben staan met vraagtekens, maar dat iedereen straks weet wat hij of zij moet doen. De FitDEAL is een eenmalige actie waar 2 intro lessen (van 1 uur) Fitness inzitten. In de eerste les geven wij uitleg over de apparaten en de oefeningen die je kan doen. In de tweede training ga jij beleven hoe het is om te trainen met een Personal Trainer en krijg je gelijk een voorbeeld van hoe jij een training in elkaar zou kunnen zetten.

Wil je meer sporten dan alleen Fitness?

Bekijk dan onze lidmaatschappen waar je naast Fitness, ook aan alle vechtsporten en groepslessen kunt deelnemen.